Ministarstvo obavještava! Rok za dostavljanje prijava za podsticaje do 7. jun

Ministarstvo privrede i preduzetništva Republike Srpske obavještava privredne subjekte da je do 7. juna produžen rok za dostavljanje prijava po javnom pozivu za dodjelu podsticaja za direktna ulaganja u ovoj godini.

Iz ovog ministarstva je saopšteno da je odluka o produženju roka za podnošenje prijava produžena za 15 dana da bi bilo omogućeno svim privrednim subjektima da pravovremeno podnesu zahtjeve, a uzimajući u obzir veliko interesovanje poslovne zajednice.
Ministarstvo privrede i preduzetništva raspisalo je 22. aprila javni poziv za dodjelu podsticaja za direktna ulaganja u 2021. godini, u trajanju od 30 dana, odnosno do 22. maja.
“Uslovi za ostvarivanje prava na sredstva, namjena, kriterijumi za ocjenjivanje prijava i druga pitanja od značaja za postupak dodjele sredstava propisani su Uredbom o postupku dodjele podsticaja za direktna ulaganja”, podsjeća se u saopštenju.
Tekst javnog poziva, kao i obrasci za popunjavanje mogu se preuzeti na internet stranici Ministarstva privrede i preduzetništva Republike Srpske.
Dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 051/338-376, a svi zainteresovani privredni subjekti se za sva dodatna pitanja mogu obratiti i na mejl javni.poziv@mpp.vladars.net.

Ostavite komentar: