Raznovrsna turistička ponuda: Sajam u Beogradu prilika za predstavljanje potencijala Srpske

17.02.2023. | 14:38

Međunarodni sajam turizma u Beogradu, koji će biti održan naredne sedmice, prilika je za predstavljanje potencijala Republike Srpske, ne samo turistima iz Srbije, već i iz regiona, rečeno je Srni u Privrednoj komori Srpske.

Predstojeća manifestacija je prilika da budu predstavljene turističke destinacije Republike Srpske sa svojim atrakcijama, proizvodima, smještajnim i ugostiteljskim kapacitetima i drugim sadržajima, naveli su iz Privredne komore Srpske.

Na Međunarodnom sajmu turizma, koji će biti održan na Beogradskom sajmu od četvrtka do nedjelje, od 23. do 26. februara, posjetioce očekuje veliki broj popularnih svjetskih destinacija sa sve raznovrsnijom turističkom ponudom, autentičnim smještajnim kapacitetima prilagođenim savremenim turistima.

Predstaviće se najznačajnije turističke agencije, udruženja i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije i međunarodni tur-operatori, ali i prvi put predstavnici turističkih organizacija iz Afrike.

Organizatori su ranije poručili da ovaj sajam turizma, sa velikim brojem gostiju i više od 350 održanih zakazanih sastanaka na posljednjem okupljanju, čini značajno tržište od nekoliko desetina miliona potencijalnih turista.

Oznake: Beograd, Sajam, Srpska