Promjene u Delta Holdingu: Mišković se povlači iz operativnog upravljanja

19.05.2021. | 11:05

Nova organizacija menadžmenta Delta Holdinga po kojoj će, umjesto predsjednika kompanije i Borda direktora, kompanijom rukovoditi Upravni odbor i Izvršni odbor stupa na snagu 1. juna, a Miroslav Mišković, dosadašnji predsjednik Delta Holdinga, biće predsjednik Upravnog odbora, objavila je ova kompanija.

Miškovih na novoj poziciji namjerava da se povuče iz operativnog upravljanja kompanijom i da svoje iskustvo i znanje usmjeri u tri oblasti, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da će njegov fokus biti usmjeren na internacionalni razvoj Delte, na rad sa mladim ljudima u kompaniji, odnosno formiranje budućeg menadžmenta i na razvoj sela u Srbiji, posebno kroz kompanijski projekat Naše selo.

Poslovanje Delta Holdinga vodiće Izvršni odbor na čijem će čelu biti Milka Vojvodić, dugogodišnji viši potpredsjednik za ekonomiju i finansije.

“U trenutku kada slavimo 30 godina rada i kada se spremamo za useljenje u novu, najmoderniju poslovnu zgradu, pravi je momenat za promene u menadžmentu Delta Holdinga”, izjavio je Miroslav Mišković.

Naveo je da će ove promene doneti napredak jer, kako je rekao, kompanija ima iskusan menadžment, koji je gradila tri decenije.