Ljevnaić zadovoljan: Završena najuspješnija ljetna sezona u istoriji OC Jahorina

18.10.2022. | 21:16

Na Jahorini je zvanično zatvorena najuspješnija ljetna sezona u istoriji Olimpijskog centra “Jahorina” tokom koje je za 109 dana bilo gotovo 100.000 posjetilaca, a promet dostigao gotovo 1.300.000 KM, rekao je direktor Centra Dejan Ljevnaić.

Ljevnaić je istakao da su premašili sva očekivanja, te da je ljeto prema paramterima uspješnije čak i od zimskih sezona iz perioda prije njihovog preuzimanja.

“U odnosu na prethodnu ljetnu sezonu bilježimo porast prometa za 2,5 puta. Pažljivo smo birali sadržaje kojima ćemo obogatiti ljetnu ponudu od novih adrenalinskih atrakcija do prve mauntin bajk staze. I to se ispostavilo kao pravi potez”, rekao je Ljevnaić.

On je naveo da su u toku ljetne sezone organizovane i mnogobrojne manifestacije zabavnog, sportskog, modnog, umjetničkog, ali i edukativnog karaktera, od “Jahorina hot festivala”, “Detoks Jahorina”, “Jahorina ultra trejl”, “Fešn vikend Jahorina” i digitalne konferencije “Digital hab Jahorina”.

Ljevnaić je istakao da su u Olimpijskom centru pažljivo birali i sadržaje kojima su obuhvatili sve kategorije gostiju i interesovanja potpuno različitih sfera koje su simbolično spojili upravo na Jahorini.

Iz Olimpijskog centra “Jahorina” saopšteno je da užurbano rade i na pripremama za zimsku sezonu koja počinje za nešto više od 40 dana, pa je od 1. do 4. decembra planiran spektakl, kada će zimska sezona biti zvanično otvorena.

U toku je i pretprodaja ski-karata sa popustom od 10 odsto koja traje do 1. novembra, a iz Olimpijskog centra su poručili skijašima da iskoriste pogodnosti rane kupovine i ove zime uživaju u mnogobrojnim novitetima.