Projekat vrijedan stotine miliona maraka: Ovako će izgledati novi “grad” kod Trebinja VIDEO

31.03.2021. | 16:32
Na Draženskoj gori kraj Trebinja planirana je izgradnja novog kompleksa.

Riječ je o novom projektu Rodoljuba Draškovića, a kako je ranije najavljeno radi se o do sada najvećem projektu u Hercegovini vrijednom stotine miliona maraka.
Prema planu ovaj kompleks odnosno svojevrstan grad kako ga je investitor nazvao sadržaće preko 3.000 luksuznih jedinica i moći će primiti 25.000 stanovnika.
Gradsko jezgro, u prvoj fazi, čini preko 3.000 luksuznih jedinica. Grad je ispunjen parkovima, cvijetnim vrtovima, voćnim alejama, zelenim površinama sa mediteranskom horti-kulturom, trim stazama, biciklističkim stazama, šetalištima, jezerima i drugim sadržajima koji će ovaj kompleks učiniti najpoželjnijim mjestom za stanovanje u Evropi.
U ovome kompleksu udobnog stanovanja garaže i sva infrastruktura su u podzemim etažama.
U centru Grada nalazi luksuzni apart hotel, sa koga se pruža pogled na širu okolinu Trebinja. Botanička bašta sa fontanama nalazi se u atrijumu hotela, odakle se panorama liftovima može stići do poslovnih i stambenih etaža ili na krovnu terasu na kojoj je helidrom, prenosi Trebinjelive.

Sve izgrađeno je u funkciji budućih stanara. Grad će obezbijediti uslove za bavljenje businessom, odnosno vođenje poslovnih aktivnosti.
Osim toga toga, Grad obezbjeđuje sve uslove za porodicu, uz najsavremenije edukativno obdanište i druge dječije sadržaj koji se nalaze u kompleksu.
Ovaj kompleks na svojoj provrišini od 800.000 metara kvadratnih, pruža sve što je potrebno i jednoj osobi i jednoj porodici, za udoban život, pa čak i više od toga.