Predstavljanje turističke ponude Republike Srpske na Sajmu u Tel Avivu

Na Međunarodnom sajmu turizma, koji se održava danas i sutra u Tel Avivu u Izraelu, Turistička organizacija Republike Srpske predstaviće kompletnu turističku ponudu sa akcentom na banjski turizam i aktivni odmor u Srpskoj.

Turistička organizacija Srpske izlagaće na ovom sajmu samostalno na izložbenom prostoru, a turističku ponudu tom prilikom predstaviće i Turistička organizacija Trebinja s kompletnom ponudom i akcentom na “Grad sunca” kao i “Hercegovačku kuću”.

– Predviđena je i promocija monografije `Vjerski objekti nacionalnih manjina u Republici Srpskoj` autora Ljubiše Preradovića, Milijane Okilj, Miroslava Malinovića i Gordane Preradović – saopšteno je iz Turističke organizacije Srpske.

Štand Turističke organizacije Srpske posjetiće i ministarka trgovine i turizma Republike Srpske Dragica Kovač.

U saopštenju je navedeno da je Ministarstvo trgovine i turizma Srpske podržalo predstavljanje turističke ponude Srpske na ovom prestižnom sajmu, uz logističku podršku Predstavništva Republike Srpske u Izraelu.

Riječ je o veoma značajnom i interesantnom tržištu što potvrđuje i ovogodišnje učešće zemalja Zapadnog Balkana i regiona (Srbija, Slovenija, Rumunija, Bugarska, Albanija i druge).

 

Izvor:(SRNA)

 Ostavite komentar: