Počinje sa radom hotel “Bistrica” na Jahorini

19.11.2020. | 23:20

Hotel “Bistrica” na Јahorini od sutra počinje sa radom pod upravom Zdravstveno-turističkog centra “Banja Vrućica” iz Teslića, najavio je izvršni direktor za operacije, marketing i prodaju Aleksandar Radošević.

Radošević je rekao novinarima da će gosti osjetiti značajno poboljšanje u uslugama koje će pružiti hotel “Bistrica”, s obzirom na to da će se primjenjivati uspješan model upravljanja koji se već godinama upražnjava u “Banji Vrućici”, za koju kaže da je lider zdravstvenog, kongresnog, sportsko-rekreativnog i velnes-turizma na ovim prostorima.

– Iskoristili smo prethodni period da “Bistricu” sredimo i pripremimo za zimsku sezonu – izjavio je Radošević i najavio novitete po pitanju aranžmana.

Iz Zdravstveno-turističkog centra “Banja Vrućica” saopšteno je, nakon kupovine hotela “Bistrica”, da je dugoročni cilj proširenje asortimana turističkih usluga i dodatno pozicioniranje ovog centra kao jednog od vodećih turističkih brendova, ne samo u Republici Srpskoj i BiH, već i i u regionu.

“Banja Vrućica” je jedno od vodećih privrednih društava iz oblasti turizma, a naročito u oblasti zdravstvenog turizma. Prošle godine ostvarila je 240.000 noćenja, a trenutno zapošljava 380 radnika.

 

 

Oznake: Jahorina