Na izložbi premijum brendovi: U Beogradu otvoren 55. Međunarodni sajam automobila

22.03.2023. | 11:57

Međunarodni sajam automobila, 55. po redu, i 15. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme “Motopassion”, otvoreni su na Beogradskom sajmu, javlja Anadolija.

U redizajniranoj izložbenoj postavci u Hali 3 našli su se premijum brendovi, kao što su Mercedes, Maybach, BMW, Mini, Maserati, Audi, Porsche.

Ostali automobilski brendovi: Volkswagen, Nissan, Chery, Škoda, Subaru, Geely, Volvo, Kia, Mazda, Renault, Dacia, Hyundai, Ford, MG, Citroen, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Suzuki, Peugeot, Opel, Toyota, Honda, Seat i Cupra, izlažu u centralnoj Hali 1.

Motocikli i oprema su u izloženi u Hali 4, laka privredna vozila u hali 3A, a prateća automobilska oprema u halama 2 i 1A.

Оvogodišnji Međunarodni salon automobila okupio je 250 izlagača, koji predstavljaju 33 automobilska i sedam brendova lakih privrednih vozila sa više od 40 premijera.

Na sajmu motocikala, kvadova, skutera i opreme predstavljeno je 60 izlagača, sa više od 40 brendova motocikala, kvadova i skutera i velikim brojem brendova moto-opreme.

Predstavljen je veliki izbor punjača za električna vozila i solarnih modula za primenu u auto-industriji.

Za 24. mart zakazan je “Family day” tokom koga porodice mogu da obiđu sajam po privilegovanim cenama.

Istog dana uveče biće održan izbor za miss Salona automobila, a reli oldtajmera biće održan 25. marta.

Sajam će biti otvoren do 28. marta.

Oznake: Beograd, Srbija