Ljevnaić zadovoljan sezonom: Jahorina ovog ljeta domaćin nezapamćenog broja posjetilaca

15.09.2023. | 15:41

Direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan LJevnaić zadovoljan je zbog uspješne ljetne sezone na ovoj planini jer je Jahorina, kako kaže, ovog ljeta domaćin nezapamćenom broju posjetilaca, a da je za 79 dana rada zabilježila promet od gotovo 1.900.000 KM.

“Kod svih parametara koje pratimo primijetili smo ogroman rast. U odnosu na prošlu ljetnu sezonu bilježimo povećanje prometa za 61 odsto. Ove impresivne brojke rezultat su napornog i predanog rada”, rekao je LJevnaić novinarima na Jahorini.

On kaže da da se, prema najavama meteorologa, u narednom periodu očekuju lijepi jesenji dani, te pozvao ljubitelje planine i prirode da dođu na Jahorinu i iskoriste svoje vrijeme na kvalitetan način.

“Kraj ljeta ne donosi kraj sezone. Naime, naši sadržaji će nastaviti s radom, ali od 23. septembra radićemo samo vikendima. Razlog da posjetite Jahorinu je i popust od 50 odsto na sve sadržaje koji će važiti sutra i u nedjelju, 17. septembra”, navodi LJevnaić i dodaje da će svi građani Istočnog Sarajeva imati priliku da u nedjelju od 10.00 do 18.00 časova uživaju besplatno u svim sadržajima.

Prema njegovim riječima, zaposleni u Olimpijskom centru trude se da osluškuju želje posjetilaca i rade u skladu s njima, tako da na Jahorini svako može pronaći mjesto i događaj u skladu sa svojim preferencijama.

Predsjednik Nadzornog odbora Olimpijskog centra “Jahorina” Nedeljko Elek podsjeće da je na sjednici ovog odbora donesena odluka o besplatnom skijanju za djecu Sarajevsko-romanijske regije, ali i drugih opština.

“Djeca sa Han Pijeska i Vlasenice imaće priliku da uče skijati besplatno, a ovaj vikend će svi sadržaji Olimpijskog centra biti besplatni za stanovnike Istočnog Sarajeva”, ponovio je Elek.