Ljevnaić: Јahorina ove sezone dočekuje goste u novom ruhu

04.11.2022. | 20:33

Direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan Ljevnaić rekao je da dvodnevna promocija olimpijske ljepotice u Beogradu i drugi pokazatelji govore da će predstojeća zimska sezona biti izuzetno uspješna i da će brojni sadržaji privući mnogo gostiju.

LJevnaić je istakao da će Jahorina već na otvaranju sezone 1. decembra dočekati skijaše u potpuno novom ruhu i ponuditi im odlične uslove za skijanje i dobar provod, uz zagarantovano gostoprimstvo, koje je jedan od najjačih aduta Olimpijskog centra.

On je istakao da je najvažniji novitet kupovina najmodernijeg sistema za osnježavanje “snou fektori”, koji omogućava skijanje i na plus 15 stepeni.

“Uradili smo dodatnu rasvetu staza, pa ćemo imati trasu od pet kilometara za noćno skijanje. Imaćemo i novu stazu za sankanje, najdužu u ovom delu Evrope, a jedan lift radiće samo za tu namenu”, rekao je LJevnaić za Srnu.

On je najavio da će za ovu sezonu biti završen i novi snoubord park, što je veoma značajno, jer je sve više snoubordera zbog rasta popularnosti te discipline.

LJevnaić smatra da je značajno i to što su uz skijanje planirani i drugi sadržaji koji zaokružuju kvalitetan odmor.

“Ski-open počinje 1. decembra i trajaće do 5. decembra. Nastupiće Marija Šerifović, Željko Joksimović, `Prljavo kazalište` i Dejan Lazović Zli. Vikend posle toga koncerte će održati Vesna Zmijanac i Saša Kovačević”, rekao je LJevnaić.

On je naveo da je to dodatni dokaz da Jahorina ima šta da ponudi i da već sada vlada veliko interesovanje za dolazak gostiju, tako da u nekim terminima nema nijednog slobodnog mjesta.

LJevnaić kaže da je zadovoljan dosadašnjim promocijama zimske ponude Jahorine, koje su počele u Splitu i u Hrvatskoj.

“Sada smo u Beogradu, a sledeće nedelje krećemo za Rumuniju, Italiju i Sloveniju. Trudimo se da pokažemo ono što imamo, a mislim da imamo najbolji proizvod”, rekao je LJevnaić.

On je naglasio da su ljudi na Jahorini najbolji domaćini, što gosti znaju da cijene.

“Jahorina je prepoznatljiva i po tome što ima najbolji odnos cene i kvaliteta. Mi smo u poslednjih pet godina uložili više od 150 miliona KM, što je dosta novca. Jahorina je modernizovan ski-centar i lider u ovom delu Evrope što se tiče upravljanja”, zaključio je Ljevnaić.

Promociju zimske turističke ponude, uz podršku Predstavništva Republike Srpske, Olimpijski centar “Jahorina” počeo je danas u šoping-centru “Ušće”, a nastaviće je sutra u terminu od 12.00 do 20.00 časova.