Šulić nakon sastanka Operativnog tima: Jahorina spremno dočekuje zimsku sezonu

07.12.2023. | 15:39

Jahorina spremna dočekuje zimsku sezonu, poručio je danas ministar trgovine i turizma Republike Srpske Denis Šulić nakon sastanka Operativnog tima za pripremu nove zimske sezone na Jahorini, kojem su prisustvovali predstavnici relevantnih institucija i preduzeća uključenih u realizaciju projekata na ovoj olimpijskoj planini.

“Na sastanku Operativnog tima smo razgovarali o finesama koje treba završavati i nekim problemima koji su se pojavili u samoj pripremi sezone, kako bi i oni bili otklonjeni”, izjavio je Šulić novinarima.

Šulić je rekao da vremenski uslovi idu u prilog za uspješnu zimsku sezonu, napominjući da će predstojeće godine pokazati benefite i opravdanost ulaganja značajnog novca na Jahorini u smislu ostvarivanja vizije predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, od čega će svi građani Sarajevsko-romanijske regije i ovog dijela Srpske imati značajnu korist.

“Još jednom bih izrazio zahvalnost svim ljudima iz Operativnog tima, gradonačelniku LJubiši Ćosiću, načelnicima, direktoru Olimpijskog centra Dejanu LJevnaiću. Nadam se da ćemo i u narednom periodu nastaviti saradnju. Sjećam se naših prvih sastanaka i kada se uporedi sa ovim danas – može se konstatovati sve bolja saradnja”, rekao je Šulić.

On je izrazio uvjerenje da će odlična saradnja u okviru Operativnog tima za pripremu nove zimske sezone na Jahorini uroditi plodom, odnosno, najboljom sezonom na ovoj olimpijskoj planini.

Koncertom legendardnog pjevača Zdravka Čolića na Jahorini će sutra zvanično biti otvorena zimska turistička sezona.

Oznake: Jahorina, Sezona