Kasnila sat zbog mećave: Dobila otkaz prvog dana na novom poslu VIDEO

02.02.2024. | 21:06

Žena iz Arkanzasa Damita Jomama tvrdi je da je otpuštena prvog radnog dana na novom poslu, nakon što je zakasnila sat vremena zbog jake mećave koja je zahvatila njeno područje prethodne noći.

Ona je na TikTok-u rekla da je napustila svoj prethodni posao kako bi se pridružila “popularnoj kompaniji hitne pomoći” s boljom platom i beneficijama koje bi mogla izdržavati sebe i svoje dijete.

@swagger_waggon Replying to @howdyyall2029 ♬ original sound – DamitaJoMama

Na dan kada je trebalo da počne da radi na novom poslu, Arkanzas je zahvatilo snježno nevrijeme, a vlasti su zakazale pri održavanju puteva. Odlučna da dođe na novi posao pozajmila je terenac od svoje majke i krenula kroz snijeg.

“Nikada ranije nisam morala da se vozim po snijegu”, rekla je ona. Uprkos tome što je učinila sve što je mogla da stigne na posao, Jomama je na kraju kasnila “sat vremena”, objašnjavajući da ju je vožnja “prestrašila” dok se kretala neočišćenim, snijegom prekrivenim putevima.

Međutim, njenu novu šeficu “nije bilo briga za izvinjenja”.

Šefica ju je pozvala u kancelariju zbog kašnjenja, rekavši joj da je propustila neophodnu obuku i da se to više neće ponoviti.

Takođe tvrdila da ju je šefica nazvala “lažovom” jer ih nije nazvala da im kaže da će zakasniti nakon što je rekla poslodavcu da nije dobila broj za poziv u njihovoj mejl prepisci.

“Ona je rekla: ‘Svaka e-poruka koju pošaljemo ima broj telefona’,” rekla je Jomama, dodajući da je provjerila i nije našla broj za poziv.

Potom je obaviještena da nemaju namjeru da dalje sarađuju s njom.

“Samo sam upitala, ‘jesi li ti je**ote ozbiljna?’ Kučko, pada snijeg”, prisjeća se mama razmišljanja dok su joj davali otkaz prvog radnog dana.

Jomama je podijelila fotografiju ulice u kojoj živi a na kojoj se vidi da je put prekriven snijegom.

“Nadam se da ću moći vratiti svoj stari posao”, rekla je ona.

Oznake: Mećava, Otkaz, Prvi dan