Izlagači iz regiona na Međunarodnom sajmu turizma u Banjaluci

Pripreme za održavanje prvog Međunarodnog sajma turizma Banjaluka 2019, ušle su u završnu fazu. Sajam se održava od 18. do 20. aprila.

– Do sajma je ostalo manje od petnaest dana i danas možemo reći da su nam kapaciteti nove sportske dvorane Centar u Banjaluci popunjeni u potpunosti. Izlagači nam dolaze iz cijelog regiona i na sajmu će se predstaviti ponuda za ljetovanja i zimovanja u čak deset zemalja. Sa nama su izlagači iz Srbije, Crna Gore, Hrvatske, Slovenije, Italije, Mađarske, Bugarske, Sjeverne Makedonije, Austrije, Turske i naravno Bosne i Hercegovine – poručuju organizatori.

Izlagači dolaze iz različitih oblasti turizma tako da će svoju turističku ponudu predstaviti turističke organizacije opština i gradova, banjska lječilišta, turističke agencije, razvojne agencije, hotelijeri i kamperi, vinarije, ugostiteljske škole, prodavci turističke opreme, osiguravajuća društva i banke, navodi Aleksandar Branković, projekt menadzer sajma.

– Ovog trenutka projektni tim se bavi tehničkim detaljima opremanja sajamskog mjesta, marketing promocijom i ostalim detaljima koji nam trebaju osigurati dobru posjećenost. Možemo najaviti brojne prezentacije izlagača, popuste i do 30% na sva ugovorena putovanja za vrijeme sajma kao i bogatu ponudu zabavnog programa.

Promoter sajma turizma u Banjaluci je glumac Miloš Biković, koji će se sa izlagačima i posjetiocima družiti 18. aprila.

Pokrovitelj ovog sajma je Ministarstvo trgovine i turizma, zemlja partner je Republika Srbija, partneri u organizaciji Grad Banjauka i Turistička organizacija Republike Srpske kao i mnogobrojni sponzori i prijatelji sajma.

Organizator, firma RS Consulting and Trade, je za kratko vrijeme uspjela oživjeti sajamske manifestacije u banjalučkoj regiji, jer je nedavno uspješno realizovala sajam privrede Prnjavoru, koji je dobio pozitivne komentare velikog broja relevantnih institucija, privrednika i posjetilaca, čime je ovaj tim stručnjaka pokazao da prerastaju u lidera organizaovanja poslovnih događaja u banjalučkoj regiji.

Po završetku sajma turizma RS Consulting & Trade banjalučkoj publici predstaviće 25. i 26. maja 2019. godine još jednu vrhunsku sajamsku manifestaciju Dječiji sajam – Banjaluka 2019.

 

Izvor.(eKapija)

 

Ostavite komentar: