I od lux može luksuznije! Napravili su brod za jahte u kojem možete da kupite stan VIDEO

Izgradnja najveće, jedinstvene na svijetu rezidencijalne jahte sa 39 luksuzna stana je u toku, a prvi stanovi već su prodati, saopštili su predstavnici norveške kompanije VARD.

Somnio, što na latinskom znači ”sanjati”, biće najveća jahta na svijetu po dužini i zapremini, a vlasnicima stanova nudiće vrhunsku udobnost na moru i okeanu – rekao je kapetan Erik Brede, suosnivač kompanije Somnio koji je izrazio uvjerenje da će jahta sa svojim stanarima početi da krstari 2024. godine.

Rezidencije će biti na šest paluba, imaće privatni spoljni prostor, biblioteke, kuhinje, a vlasnicima će biti na raspolaganju i usluga na najvišem nivou – ona sa sedam zvjezdica, prenosi portal “Mansion global”.

Početna cijena stanova je od 9,5 miliona evra i prvi su već prodati.

Plovidba na toj jahti nikada neće prestajati. Jahta će svojim stanovnicima ponuditi pristup nekim od najboljih svjetskih luka na Mediteranu, Pacifiku, uključujući i najveće gradove kao što je Njujork.

“ Vlasnici stanova dijeliće zaista jedinstven način života na moru, sa posebno odabranom posadom i globalnim itinererom pažljivo odabranih destinacija koji se nikada ne završava “, saopštili su iz kompanije VARD.

Sadržaji će uključivati vinski podrum od 10.000 boca i prostoriju za degustaciju, nekoliko restorana i barova, klub sa sadržajima za sportove na vodi, nekoliko bazena i salon u delu pramca posebno mjesto kako bi ljudima dali “spektakularni” pogled na luke u koje jahta ulazi.
 

Ostavite komentar: