Gostuju regionalne muzičke zvijezde: OC Јahorina u Beogradu najavio otvaranje predstojeće sezone

17.11.2022. | 17:39

Olimpijski centar Јahorina najavio je u Beogradu otvaranje predstojeće sezone i program manifestacije “Ski-opening Јahorina”. Od 1. do 4. decembra na Olimpijskoj ljepotici gostovaće regionalne muzičke zvijezde.

Prvi dan “Јahorina Ski Opening” 1. decembra, rezervisan je za zabavu u Olimpijskom baru, dok će koncerti najvećih regionalnih zvijezda biti održani na lokaciji koncertnog šatora u neposrednoj blizini staze Poljice od 2. do 4. decembra.

– Velika je čast što ćemo ove godine imati na Јahorini najveće regionalne zvijezde. To su Prljavo kazalište, Marija Šerifović i Željko Јoksimović. Provod je zagarantovan i to je pored vrhusnkog skijanja druga stvar po kome je Јahorina prepoznatljiva. Na Јahorini žive najbolji domaćini i tamo se svi gosti najprijatnije osećaju – rekao je Dejan Ljevnaić, direktor Olimpijskog centra Јahorina.

Pobjednica Evrovizije Marija Šerifović, naglasila je da je za Јahorinu vežu samo drage uspomene.

– Јa u svoje slobodno vrijeme volim da odem na Јahorinu i tamo se izuzetno lijepo provedem i uživam u blagodatima planine. Ove godinu će spojiti lijepo i korisno, i velika je čast i zadovoljstvo provesti vrijeme sa ljudima tamo. Poziv svima koji imaju taj slobodan vikend da dođu i svoje vrijeme provedu sa nama – istakla je Šerifovićeva.

Pjevač legendarne rok grupe Prljavo kazalište, Mladen Bodelac, raduje se što će bend imati priliku da svira na tako specifičnom mjestu kao što je Olimpijska ljepotica.

– Istinski nas veseli poziv da sviramo na otvaranju sezone. Sve ono što Prljavo kazalište ovih godina radi, podijelićemo sa publikom na Јahorini. I najbitnije, očekujem da ćemo se svi dobro zabaviti – kaže Bodalec.

Sve govori da će Јahorina na otvaranju sezone, 1. decembra, dočekati skijaše uz izuzetan provod, ali što je još bitnije, uz odlične uslove za skijanje, dodatnu rasvjetu i najmodernije sisteme za osnježavanje.

Oznake: OC Jahorina, Sezona