Er Srbija od iduće nedjelje ukida popodnevne letove za London

Počev od subote, 9. jula, “Er Srbija” obustavlja popodnevne letove subotom i nedjeljom za London, i tako će biti do kraja mjeseca, zbog, kako kažu u nacionalnoj avio-kompaniji, nedovoljnog broja zaposlenih na aerodromu Hitrou i smanjenja usluga.

Kako prenosi Radio-televizija Srbije (RTS) i dalje je veoma teška situacija na aerodromu „Hitrou“ u Londonu zbog smanjenih usluga usljed nedovoljno zaposlenih radnika.

„Er Srbija“ je bila prinuđena da otkaže jučerašnji let između Beograda i Londona, a potom i povratni let, saopštio je nacionalni avio-prevoznik.

Zbog najave sa aerodroma „Hitrou“ da usluga popodnevnih letova vikendom neće biti moguća ni u narednom periodu, „Er Srbija“ je, kako se navodi, prinuđena da otkaže popodnevne letove subotom i nedjeljom tokom čitavog mjeseca, počev od subote, 9. jula.

Današnji popodnevni let JU386 između Beograda i Londona “Er Srbija” će morati da obavi zato što je uslovljena mogućnošću da u suprotnom izgubi istorijski slot – pravo slijetanja na Hitrou u određeno vrijeme.

Putnici na tom letu će moći da putuju samo sa ručnim prtljagom. ;Na povratnom letu iz Londona JU387 prevoz putnika neće biti moguć, pa je kompanija prinuđena da taj let otkaže.

Srpska nacionalna avio-kompanija je, kako se ističe, tako dovedena u paradoksalnu situaciju da joj se najavljuje da neće biti mogući prihvat i otprem putnika, njihovog prtljaga, dok se sa druge strane insistira da se letovi obave, pa čak i djelimično ili potpuno prazni.

 

 

Ostavite komentar: