Čvrsti temelji Infinity IG na novom tržištu: Poslovni planovi predstavljeni u Skoplju

07.07.2021. | 12:50

Napravili smo prve korake i sad čvrsto i zajedno idemo naprijed, poručuju iz kompanije Infinity Energy and ITSS u Skoplju, koja je kao članica Infinity International Group obilježila svojih prvih šest mjeseci.

U sjajnoj atmosferi i uz prisustvo brojnih partnera, saradnika i klijenata, ali i predstavnika Vlade Sjeverne Makedonije, kompanija koja od januara posluje u sastavu Infinity grupacije sa sjedištem u Banjaluci, pohvalila se prvim velikim projektima u oblasti informacionih tehnologija, kao i svojim mladim timom spremnim za buduće poslovne izazove.

„Prvi i ključni izazov za nas bio je stvaranje visokokvalifikovanog tima, jer smo svjesni da je kvalitetan tim naša najveća snaga i vrijednost. Činjenica da se nakon samo šest mjeseci rada već možemo pohvaliti sa nekoliko projekata, pokazuje da su naši prvi koraci išli u dobrom smjeru. Sve to je rezultat znanja, stručnosti i iskustva Infinity grupacije koja je do sada realizovala više od 3.000 uspješnih projekata“, rekao je direktor Infinity Energy and ITSS, Dejan Kekenovski.

Dejan Kekenovski, direktor Infinity Energy and ITSS Skoplje

Infinity grupacija rođena je sa željom i vizijom da budemo bolji i drugačiji, a znanjem i kvalitetom pokažemo da možemo da ispunimo zahtjeve svjetskih tržišta u oblasti informacionih tehnologija i energetike, poručio je Bojan Vujić, predsjednik Uprave grupacije.

„Od starta verujući da zajedno možemo ići dalje i postići više, Makedonija nam je bila prvi fokus, gdje smo u proteklih pola godine pokazali da imamo ključne prednosti za razvoj. Ovdje imamo odličan tim profesionalaca koji u saradnji sa ostatkom tima iz grupe već postiže odlične rezultate, a projekti na kojima radimo pokazuju da tržište ima povjerenja u ono što umijemo i možemo“, rekao je Vujić.

Makedonska kompanija Infinity Energy and ITSS objedinjuje potencijale dvije brzorastuće industrije – energetike i IT sektora, za koje se očekuje da će igrati ključnu ulogu u oporavku i rastu ekonomije u narednim godinama. Cilj im je, kažu, izgradnja digitalne budućnosti za sadašnje i buduće generacije kroz inovativna tehnološka rješenja.

„Želimo da poboljšamo poslovne procese i budemo jedan od glavnih pokretača u izgradnji modernog i digitalnog društva. Uvjeren sam da samo zajedno, jedinstvenom vizijom i razmjenom znanja možemo izgraditi modernu i svjetliju budućnost“, poručuje Kekenovski.

Ulaskom na makedonsko tržište Infinity International Group, koja je nedavno osnovala svoje kompanije i u Austriji i Crnoj Gori, dobiće novu dimenziju i kvalitet. Uspostavljanje poslovnih modela u ovim zemljama rezultat je jasnog cilja i vizije za globalno objedinjavanje znanja i kvaliteta.

Bojan Vujić, predsjednik Uprave Infinity International Group

„Uz pomoć globalne razmjene znanja i iskustva, kao i kroz partnerstva sa vodećim svjetskim kompanijama, zaista možemo stići dalje i postići više. Ujedno gradimo i snažnu, domaću priču u kojoj Inifinity Energy and ITSS, kao dio grupe čiji su članovi već etablirani lideri u oblastima u kojima posluju, ima stvarni kapacitet da ponudi rješenja koja će poboljšati tržište IKT u Sjevernoj Makedoniji“, zaključio je Bojan Vujić.

Prvi koraci makedonske kompanije propraćeni su i plesnim koracima profesionalnih izvođača, duom violončela i violine i umijećem DJ-a, a voditelj programa bio je poznati makedonski stand-up komičar i glumac, Saško Kocev.