Bole oči od kiča: Razgledajte najskuplje opremljen stan u Beogradu VIDEO

23.04.2024. | 21:15

“Zidovi od krokodilske kože, stolica košta kao dobar automobil, kuhinjski aparati koji vrede kao stan u centru Beograda”, glasi oglas za stan od 125 kvadrata u kuli West 65 na Novom Beogradu.

Agent poručuje da se “ovog puta ne prodaju kvadrati, već pravo pravcato umetničko delo”. Ipak, da nije uspio sve da uvjeri u to, govore komentari poput: “Bole oči od kiča”, “Bog daje pare kome ne treba” i “Oslepela sam”.

Iako agent nije rekao kolika je cijena nekretnine, odnosno ostavio je na gledaocima videa da pogode, ipak se potrudio da naglasi vrijednost ovog “luksuznog” stana. Naime, svaka druga riječ je “preskup”, a spominju se i brojni dizajneri čija imena je teško i ponoviti.

“Preskupi Sicis mozaici na zidovima, Boca de lobo sto i stolice od mermera, Gargenau kuhinjski aparati, Zana Hadid lusteri…”, samo su neki od tih “luksuznih” elemenata stana koji se spominju u videu.

Stan posjeduje dvije master spavaće sobe, a u jednoj od njih je i “open-concept” kupatilo, pa ko voli nek izvoli. U stanu prevladava crna boja sa crvenim detaljima. Tu si i prozori koji se peskiraju na klik.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Šestić (@ivan.6ic)

Naravno, o ukusima ne treba raspravljati – ali ovakav video teško da ikoga može da ostavi imunim na komentare.

Pa su se tako našli oni koji bi arhitekti oduzeli licencu, ali i oni koji ovakav stan nazivaju “rajem na zemlji”.

“Od svega ovoga bih volela da imam jedino ove prozore sa peskiranjem. A arhitekti koji je na ovo stavio potpis oduzeti licencu”, stoji u jednom od komentara.

Drugi korisnik ima samo riječi hvale:

“Oduševljena sam nekretninom u ovoj luksuznoj zgradi! Pogled s prozora je apsolutno fascinantan, pruža neverovatan osećaj svaki put. Ovo je definitivno više od samo doma – ovo je raj na zemlji!”.

Ima i onih koji nisu odoljeli da se ne našale:

“Zamena za kuću na periferiji, sa zidovima od mlade teleće kože i najsavremenijim bazenom punjenim kišnicom? Eventualna doplata”, navodi se u objavi, a prenosi “b92”.