ZOI'84: Znakovi su uredno postavljeni, sezona još nije počela i žalimo zbog nesrećnog slučaja

Nakon što je danas na Bjelašnici djevojčica pala sa sanki i zadobila teške tjelesne povrede nekoliko sati poslije oglasilo se preduzeće ZOI'84 koje je istaklo da oni nisu organizatori niti jednog današnjeg događaja.

“Želimo napomenuti da zimska sezona još uvijek nije zvanično otvorena. Zvanično otvorenje je najavljeno za 15.12.2019. godine i od tog dana KJP ”ZOI'84” je obavezan da obezbjedi Hitnu medicinsku pomoć, GSS i prisustvo policije”, saopšteno je.

Ističu da su na stazama uredno postavljeni znakovi da je korišćenje staza u vidu hodanja i sankanja na vlastitu odgovornost.

“Danas se na Bjelašnici nije naplaćivala nijedna ski usluga, pa čak ni parking. Iskreno nam je žao zbog nesrećnog slučaja koji se desio na Bjelašnici. Povrijeđenoj djevojčici želimo brz i uspješan oporavak”, saopštili su iz KJP ZOI'84.

Podsjetimo, danas se na Bjelašnici dogodila nesreća kada je djevojčica pala sa sanki i udarila glavom u kamen nakon čega se onesvijestila. Na KUM je prevezena kolima Hitne pomoći, a trenutno se nalazi u stabilnom stanju i smještena je na intenzivnom odjelu Neurohirurške klinike na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS).

 

Izvor:(Klix.ba)

 

Publiée par BL Portal sur Dimanche 8 décembre 2019

 Ostavite komentar: