Zatvoren poznati ugostiteljski objekat u Banjaluci, vlasnik pozitivan na koronavirus

15.03.2020. | 20:57

Poznati banjalučki lokal „Jova bar“ zatvoren je na 15 dana jer su testovi pokazali da je vlasnik Miloš Jović pozitivan na virus korona, potvrđeno je na zvaničnom Fejsbuk profilu ovog lokala.

– Kao što su neki od vas prethodno spomenuli, istina je da je vlasnik Jova bara Miloš Jović pozitivan na korona virus, koji je odmah nakon prvih simptoma bio u kućnoj izolaciji nekoliko dana, a tek danas nakon izvršenog testiranja potvrđeno je da je zaražen korona virusom, te je potom i hospitalizovan.

https://www.facebook.com/jovabar/posts/3392130357467968:0

 

Napominjemo da osoblje Jova Bara nije zaraženo korona virusom i da su se svi zaposleni odmah preventivno pregledali, nakon čega je utvrđeno da niko nije pozitivan na COVID-19 – stoji u objavi.

Dodaju da su isključivo radi prevencije i s ciljem društveno odgovornog djelovanja bar privremeno zatvorili na 15 dana.

– Ovim putem bismo vas zamolili da ne širite paniku i da su sve osobe koje su bile u bliskom kontaktu s vlasnikom Milošem Jovićem pravovremeno obaviještene i testirane na prisustvo ovog virusa. Privremeno zatvaranje iskoristili smo kako bismo se prilagodili novonastaloj situaciji i organizovali novi sistem rada – navode iz ovog bara.⁣⁣

 

Izvor:(SrpskaInfo)