Vratio se “naoružan”: Stanivuković predlaže nove zakone, spreman da se bori za bezbjednost

Policija je čitav dan oko moje kuće, moji su mi rekli da su tu zbog bezbjednosti, ali sam se ipak, zbog sigurnosti, obezbijedio sa ljudima kojima stvarno vjerujem, rekao je narodni poslanik PDP Draško Stanivuković, koji se danas vratio u Banjaluku.

Stanivuković je za Srpskainfo rekao da se vraća “naoružan” novim zakonima i idejama, te da je pripremio niz planova i aktivnosti koje će sprovesti u narednom periodu.

– Bila je ovo radna posjeta, razgovaro sam sa mnogim ljudima, a u narednim danima ću objavljivati i fotografije o kakvim se ljudima radi. Ovdje se situacija mora popraviti i ja ću dati sve od sebe da ova borba uspije. Imam planove za napredak, a upoznao sam ljude sa problemima u Republici Srpskoj, kako na evropskom, tako i na svjetskom nivou – rekao je Stanivuković, dodajući da će se događajima u Banjaluci baviti i svjetske organizacije.

Dodaje da oni koji ne podrži ove planove i ideje ne želi dobro svom narodu, jer su oni u interesu svih građana.

Kako SrpskaInfo nezvanično saznaje, mladi poslanik već od sutra planira niz sastanaka sa ambasadorima sa kojim će razgovarati o svim problemima i aferama koje potresaju kako Banjaluku, tako i cijelu Republiku Srpsku.

Kako saznaje pomenuti portal, Stanivuković je spremio i pet novih zakona koje će predložiti Narodnoj skupštini Republike Srpske, a jedan od njih tiče se toga kako unaprijediti bezbjednost svih građana.

 Ostavite komentar: