Vjeridba kao iz bajke: U čarobnom ambijentu stavio prsten na ruku svoje izabranice

Pandemija virusa korona možda je nekima pokvarila planove za zaruke, ali je i rezultirala brojnim kreativnim idejama.

Uprkos haotičnom vremenu, mnogi muškarci nisu odustali od svojih zacrtanih ciljeva i odlučili su zaprositi svoje ljepše polovine, a o tome da vjeridbe mogu biti neobične i lijepe, svjedoči i primjer iz Sanskog Mosta.

Sanjanin Almir Jakupović odlučio se da izabranicu svoga srca Anelu Vatrač zaprosi, ni manje ni više, nego u Hrustovačkoj pećini.

Ovom romantičnom trenutku prisustvovali su članovi Kluba ekstremnih sportova “Condor”, čiji je Almir dugogodišnji član, pa je tako uz aplauze i lijepe želje, u čarobnom ambijentu hrustovačke ljepotice, stavio prsten na ruku izabranice svoga srca.

“Odlučio sam da ovako pokušam osvojiti srce moje drage, jer oboje smo zaljubljenici u adrenalinske sportove i neobična mjesta, a Hrustovačka pećina to svakako jeste. Na neki način, željeli smo i promovisati ovo prirodno blago koje posjedujemo, ali ga možda ne cijenimo dovoljno”, rekao je za Nezavisne Jakupović.

Prema njegovim riječima, zaljubljeni par uskoro planira i vjenčanje. Hrustovačka pećina je jedan od turističkih dragulja opštine Sanski Most, a krase je stalaktiti i stalagmiti izvajani tajnovitom rukom prirode i svakog posjetioca ostavljaju bez daha.

Pećina u selu Hrustovu, koje je udaljeno desetak kilometara od Sanskog Mosta, proglašena je spomenikom prirode i pod zaštitom je države Bosne i Hercegovine.

Ostavite komentar: