Viktorija i Vuk helikopterom stigli u Trebinje: Otac po prvi put uzeo potomke u ruke VIDEO

Iz trebinjskog Udruženja “Bebe” i danas lijepe vijesti. Umjesto roda, Helikopterski servis Republike Srpske dovezao je blizance Vuka i Viktoriju Vukićević koji su prije 40 dana rođeni u Banjaluci.

Majka Đurđica u Banjaluci je bila od novembra. Ona se zahvalila trebinjskom Udruženju „Bebe“, Helikopterskom servisu RS, Univerzitetskom kliničkom centru RS u Banjaluci i svima koji su pomogli da ostvari svoj višegodišnji san.
“Veliko hvala svima, uzbuđena sam, nisam ni svjesna da smo konačno došli kući, sa našom djecom. Pola godine, od prvog novembra sam bila u Kliničkom centru zbog održavanja trudnoće, bilo je teško ali se sve isplatilo”, kaže ponosna majka.
Potomke je dočekao otac Predrag zajedno sa članovima Udruženja “Bebe”.
“Viktorija i Vuk su naše najveće blago, presrećan sam jer su se naše želje ostvarile nakon pet godina borbe sa sterilitetom”, ističe ponosni tata, koji je danas prvi put vidio svoju djecu.

Predsjednica Udruženja “Bebe“ Snežana Misita kaže da su bebe stigle u Trebinje upornošću Đurđine i njenog supruga Predraga, ali i zahvaljujući podršci i pomoći brojnih institucija i u pandemiji virusa korona.
“Vukićevići su pet godina u braku, uspjela im je prva vantjelesna oplodnja, koju je finansirao Fond zdravstvenog osiguranja RS. Ovo je timska podrška, gradske uprave, bolnice i Doma zdravlja Trebinje, kao i institucija na republičkom nivou”, navela je Misita.

Ostavite komentar: