Veliko finale: Turnir u malom fudbalu “Kort 3X3”

Atraktivni fudbalski turnir „Kort 3×3“ ove godine doživljava svoje treće izdanje, a organizatori su uveli i jednu sjajnu novinu – VELIKO FINALE – koje će se održati ispred banjalučkog Hiper Korta u Dervišima (BL) od 5. do 7. septembra.

Naime, nakon odigranih turnira u šest različitih gradova finalisti svih konkurencija dobiće priliku da se takmiče za nagradni fond veći od 10.000 maraka, a najbolji od najboljih u konkurencijama seniora i veterana osvojiće i vikend putovanje za sve članove ekipe.

– Do sada su održani turniri u Šipovu, Dubici, Čelincu, Zvorniku, Banja Luci i Derventi na kojima je učestvovalo 500 ekipa, a najbolje među njima dobiće priliku da bez kotizacije osvoje vrijedne nagrade. Postoji mogućnost prijave i drugih ekipa, napominju iz Kort marketa, dodajući da su na dan finala turnira za sve posjetioce pripremili posebne pogotnosti tokom tih dana.

Osim turnira, koji zbog svojih specifičnosti donosi dinamičnu igru atraktivnu za timove i navijače, gledaoci će moći uživati i u drugim atrakcijama koje su najavili.

 

Ostavite komentar: