UNA TV kao veliki izazov: Marina i Mišo, poznata lica informativne redakcije

Iz centra informativne redakcije UNA televizije u Bosni i Hercegovini o najvažnijim vestima gledaoce svakodnevno izveštavaju dugogodišnji novinari i već poznata TV lica – Marina Majkić Miletić i Mišo Radaković. Odnedavno dio tima vrsnih profesionalaca, Marina i Mišo ne kriju da je UNA TV za njih bila veliki izazov.

“Mislim da smo i UNA i ja spremne za novi početak. UNA – čista, jednostavna, svježa. Tako je ja vidim. Volim bazično novinarstvo, prenijeti tačnu informaciju, što prije! Sve poslije su komentari onoga što se desilo. Pozitivno okruženje ono je što me motiviše da sa ovom ekipom zagazim u duboke vode regionalnih tema. Sve je lakše uz osmijeh mladih kolega sa kojima sarađujem. Iskustvo naših urednika – producenata dodatan je motiv da sa lakoćom pristupim novom poslovnom izazovu. Moćan studio UNA TV za mene je već postao udobna kućna fotelja. Uskoro ćemo zaploviti zajedno rijekom UNA TV informacija”, kaže Marina Majkić Miletić i dodaje da fenomenalni timovi u Banjaluci, Sarajevu, Beogradu i Zagrebu čine ovaj izazov atraktivnijim.

Da će učiti od najboljih, vjeruje i Mišo Radaković kojeg publika pamti iz informativnih emisija Javnog servisa Republike Srpske.

„Osoba sam koja ne preza od izazova. U vremenu kada je, bar tako većina misli, budućnost neizvjesna, malo je onih koji bi se upustili u nešto novo, nešto što je na početku stvaranja, a UNA to svakako jeste. Sa UNA TV sam svoj na svome. Projekat koji svakim danom grabi ka naprijed i koji se gradi iz temelja. Smatram da je tako i sa mojom karijerom, svaki početak je prilika za nešto novo, nešto bolje”, smatra Mišo.

Za predstojeću jesenju sezonu, UNA TV najavila je mnogo noviteta – vrhunske šou programe, strane licence, ali i autorske, domaće emisije koje će voditi najpopularnija TV lica širom regiona, kao i pažljivo odabran sadržaj za najmlađe. Filmski i serijski program UNA TV, kažu u ovok medijskoj kući, već nema konkurenciju, pa nema sumnje da će gledaoci od jeseni uživati u jedinstvenoj i kvalitetnoj zabavi, edukaciji, kredibilnom i odgovornom informativnom i dokumentarnom programu.

Ostavite komentar: