U novom ruhu dočekuje turiste: Ljetni sadržaji i atrakcije OC “Јahorina”

Novi ljetni sadržaji i atrakcije Olimpijskog centra “Јahorina” od sutra će biti dostupni posjetiocima koje u ovoj godini očekuju u najvećem broju do sada.

Rukovodstvo Olimpijskog centra tvrdi da je pred njima najbolja ljetnja sezona do sada!

Јahorina u novom ruhu dočekuje turiste. Novi asfalt i novi sadržaji. Od podnožja do vrha, bezbroj atrakcija prilogođenih svim uzrastima. Obogaćena je ustaljena adrenalin i sportska ponuda.

“Potrudili smo se i napravili najbolju ponudu u Evropi. Ono što Јahorina ima jeste panoramska vožnja gondolom koja vodi do vrha planine odakle se uživa u prelijepom pogledu, prirodi, atrakcijama kao što su pedaline na jezeru, lopte za šetnju po vodi, zip-lajn koji se prostire iznad akumulacionog jezera na vrhu planine, skaj-dajv prilagođen mališanima, dva dječija igrališta, teretana na otvorenom, igralište sa drvenim lopticama”, naveo je Dejan Ljevnaić, direktor Olimpijskog centra “Јahorina”.

HOT Јahorina, odnosno hedonizam, odmor, turizam, počinje već sutra. Prvi vikend ljetnje sezone posvećen je porodici i sve radionice biće besplatne. A biće ih mnogo! NTC škola, kuvanje, pjevanje, plesanje … Novina je i da će se svi sadržaji Olimpijskog centra moći koristiti i u večernjim časovima, . I cijene su ostale na lanjskom nivou. I pošto je za ljeto sve skockano, već se radi na zimskim sadržajima, prenosi RTRS.

Ostavite komentar: