U nove školske avanture uz Tropic i mojMarket i super nagrade

18.08.2023. | 07:02

Period priprema za novu školsku godinu nerijetko zna biti stresan. Kako biste bez muke opremili svoje školarce za novu školsku godinu i spremno dočekali prvo školsko zvono, domaći trgovački lanac Tropic i mojMarket pobrinuo se da vam pripremi kompletnu ponudu školskog pribora, dodataka i školskih torbi i to po akcijskim cijenama.

Do 10. septembra 2023. u marketima većih formata pronaći ćete po akcijskim cijenama sve što je najmlađima potrebno za uspješan početak škole. Sveske se mogu pronaći po cijeni već od 0,69 KM, a među šarolikim izborom pernica, one pune dostupne su po akcijskoj cijeni od 6,99 KM. Školske torbe pronaći ćete u različitim veličinama i dezenima, a na akcijskoj ponudi vas čekaju po cijeni već od 12,99 KM.

Posebno iznenađenje Tropic i mojMarket pripremio je za svoje najmlađe kupce – školsku nagradnu igru „Baci 5”. Svi kupci koji do 10. septembra 2023. kupe školski pribor u iznosu od 10 KM i više, stiču pravo učešća u nagradnoj igri. Sjajan nagradni fond čine romobili, laptopi, mobilni telefoni, školski ruksaci i pribor. Za učešće u nagradnoj igri potrebno je na poleđini računa napisati osnovne podatke: ime, prezime, adresu, grad i broj telefona i tako ispunjen račun ubaciti u posebno označenu kutiju za nagradnu igru.

Veliko izvlačenje računa srećnih dobitnika održaće se 23. septembra u Tropic marketu Ada, sa početkom u 12 časova.

Neka vaši školarci sa osmijehom krenu u nove školske avanture, a Tropic  i mojMarket pobrinuće se da sve što im je potrebno pronađete na jednom mjestu. Više informacija o akcijskoj ponudi školskog pribora, kao i o nagradnoj igri možete pronaći na sajtovima tropic.ba i mojmarket.ba.