U nedjelju izvlačenje dobitnika drugog stana u nagradnoj igri “10 računa izbroji i stan osvoji”

Drugi stan koji će biti dodijeljen u okviru nagradne igre “10 računa izbroji i stan osvoji”, dobiće vlasnika u nedjelju, 29. septembra uz izvlačenje uživo na programu RTRS od 20.15 časova.

Nagradna igra “10 računa izbroji i stan osvoji”, koju organizuje Vlada Republike Srpske s ciljem suzbijanja sive ekonomije, do sada je u potpunosti opravdala očekivanja, što pokazuje podatak da je primljeno 1.340. 582 koverata za učešće u ovoj igri.

Riječ je o dvosobnom stanu, površine 60,14 m2, koji se nalazi u novogradnji, u Ulici Karađorđeva 79.

U izvlačenju učestvuju sve koverte koje do kraja dana budu predate u Pošte Srpske. Takođe, u izvlačenju učestvuju i sve koverte iz prvog kruga.

U izvlačenju u nedjelju biće podijeljene i robne nagrade, odnosno vaučeri.

  • 5 robnih vaučera koji se mogu zamijeniti za robu u prodajnim objektima Bingo d.o.o. Tuzla u pojedinačnoj vrijednosti od 500 KM.
  • 5 robnih vaučera koji se mogu zamijeniti za robu u prodajnim objektima MTEL a.d. Banjaluka, u pojedinačnoj vrijednosti od 500 KM.
  • 1 robni vaučer koji se može zamijeniti za robu u prodajnim objektima MTEL a.d. Banjaluka, u pojedinačnoj vrijednosti od 1.000 KM.
  • 1 robni vaučer koji se može zamijeniti za robu u prodajnim objektima MTEL a.d. Banjaluka, u pojedinačnoj vrijednosti od 2.000 KM.

Podsjećamo, prvi stan 53.15 kvadratnih metara, koji je izvučen prošlu nedjelju, osvojio je Igor Dačević iz Banjaluke.

Publiée par BL Portal sur Lundi 23 septembre 2019

 

Izvor:(RTRS)Ostavite komentar: