Trka “Beograd-Banjaluka” obustavlja saobraćaj: Pogledajte raspored po dionicama

Na dionicama magistralnih puteva kojima će se kretati učesnici Međunarodne biciklističke trke “Beograd-Banjaluka” danas i tokom vikenda dolaziće do sukcesivne obustave saobraćaja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Za danas su u periodu od 13.30 do 15.00 časova planirane obustave na dionici od Pavlovića mosta na granici sa Srbijom do Bijeljine.

Sutra će od 10.30 do 14.00 časova dolaziti do sukcesivne obustave na dionicama Bijeljina-Zvornik, Šekovići-Vlasenica i Vlasenica-Han Pijesak

U nedjelju, 25. aprila, u periodu od 11.30 do 16.00 časova saobraćaj će biti obustavljan na dionicama Prijedor-Kozarska Dubica, Kozarska Dubica-Gradiška i Gradiška-Nova Topola-Laktaši-Banjaluka.

Međunarodna biciklistička trka Beograd–Banjaluka, na kojoj učestvuje 175 biciklista iz 35 zemalja, startovala je juče sa Trga Republike u Beogradu.

Ova, 15. po redu, međunarodna trka trajaće četiri dana, a podijeljena je u četiri etape: Beograd–Šabac, Obrenovac-Bijeljina, Bijeljina–Vlasenica i Prijedor-Banjaluka.

 

 

Ostavite komentar: