Svima poznato TV lice: Slavko Beleslin novi član tima televizije Una

Poznati voditelj i novinar Slavko Beleslin postao je dio tima Una televizije, pohvalili su se iz te medijske kuće. Belesin je imenovan na poziciju direktora informativnog programa za Srbiju, čime, kako navode sa Una TV, nastavljaju da grade jaku osnovu za pouzdano informisanje svojih gledalaca širom regiona.

Beselin se pridružio poznatim novinarskim imenima – Josipu Šariću, direktoru informativnog programa Une u Hrvatskoj i Dubravki Gajić, direktorki informativnog programa Une u Bosni i Hercegovini. Zajedničkim snagama, oni će razvijati i jačati tim pred kojim se nalaze ambiciozni planovi koji uključuju realizaciju velikih i zahtjevnih projekata u ovom segmentu, kažu na Una TV.

“Snovi se ostvaruju kada svim srcem veruješ u njih – ta misao mi je prva prošla kroz glavu kada sam dobio poziv da radim na Una TV, projektu koji ujedinjuje i medijski povezuje nekoliko država regiona. Siguran sam da su gledaoci u regionu zaslužili jednu kvalitetnu i svežu televiziju koja će originalnim pristupom i inovacijama u zabavnom i informativnom programu uneti promene u medijski prostor. Profesionalizam i najviši standardi se na Una televiziji jednostavno podrazumevaju, pa celom timu ostaje samo da do maksimuma oslobodi svoju kreativnost u službi gledalaca. Želim da budem tu kada se to desi i zato s radošću ulazim u tim Una TV”, rekao je Belesin.

Rukovodstvo televizije naglašava da će svojim dugogodišnjim novinarskim i uredničkim iskustvom u vodećim medijskim kućama, Belesin značajno doprinijeti daljem jačanju uticaja ove TV kuće i izgradnji visoko kredibilnog informativnog sadržaja.

Una TV priprema mnoga iznenađenja za svoje gledaoce kako u programskom tako i u vizuelno-tehničkom smislu, najavljuju iz uredništva, a kvalitet će biti imperativ poslovne politike kuće. Takođe najavljuju da ih uskoro očekuju i nova pojačanja u timu ove najmlađe televizijske stanice.

 

Ostavite komentar: