Suad zaveo 25 godina mlađu Mirsadu, čuva mu 10 djece: “Kad imam para, uzmem gorivo za agregat”

Suad (49) i Mirsada (24) iz Bužima sedam mjeseci žive u skladnoj zajednici, a ovaj odnos zaintrigirao je cijeli region.

Naime, razlika između njih je četvrt vijeka, zajedno imaju ukupno 12 djece, ali nijedno zajedničko. Ističu da od prvog dana žive u slozi, te da za svađu nema mjesta u njihovom domu.

Vole se i paze se, a ni teška finansijska situacija im ne pravi probleme, kao ni to što nemaju uopšte struje, već koriste agregat.

“Kad imam para, uzmem gorivo za agregat, kad nemam, sjedimo u mraku. Petoro djece ide i u školu. Ne radim nigdje skoro godinu dana, operisan sam, a bio sam i dva puta ranjen. Nisam više za neki težak rad”, kaže Suad.

U doniranu kuću se preselio prije pet godina, ali priključak za struju još nije dobio, kaže da drva za ogrev ima. Žive od dječijeg dodatka, mada se trudi na sve načine da porodici obezbijedi bolje uslove za život.

Kako je započela ova neobična ljubavna priča?
Suadu je preminula supruga, koja mu je rodila 10 djece, u januaru 2022, te je ostao sam sa svim nasljednicima, dok je i njegovo zdravlje bilo ugroženo. Sa druge stane, Mirsada se razvela od muža nakon šest godina braka i sa kojim, takođe, ima dvoje mališana od 3 i 5 godina.

Oboje kažu da su se pri prvom susretu dopali jedno drugom.

“Prvi put sam je vidio na bazenima i odmah mi se svidjela. Kada sam vidio kako se ponaša prema djeci, još više me je privukla. Nikad ne bih mogao da bude sa starijom ženom, ni sa nekom mojih godina, samo mlađa”, priznaje Suad.

Poslije svega osam dana veze je prešla da živi kod njega, i to bez znanja porodice. Iako je u početku bilo nesuglasica sa najmilijima, tvrde da je sada sve u najboljem redu, te da su prihvatili odluku da živi sa Suadom.

Nije joj smetala ni nezavida pozicija sa novcem, niti je u jednom momentu pomislila da nađe “bolju priliku”, prenosi Stil.

Ostavite komentar:

88nnd4crj7