Stiže na sve strane: Poznata Banjalučanka Zorana Stanković sve uspješnija FOTO

Ima tek 21 godinu, ali je već ostvarila ono o čemu je maštala još kao djevojčica. Lijepa, pametna, poznata i pri tome ambiciozna. U porodici je starija sestra čak dva brata i tri sestre.

Zorana Stanković iz Banjaluke uzor je mnogim mladim djevojkama. Bavi se modelingom, studira i radi. U svemu “pliva” veoma dobro. Ima punu podršku porodice i prijatelja. Zaljubljena je, a ljubav joj je uzvraćena.

“Šta više poželjeti”, skromno kaže za BL portal Zorana. Dodaje da se modelingom bavi skoro pet godina.

“Ljubav prema modelingu mi se javila od samog djetinjstva. Кao i svaka djevojka koja to voli i ja sam maštala o tome i polako, ali sigurno moji snovi se ostvaruju”, priča Zorana.

Njen uzor na domaćoj sceni je Sofija Milošević, a na stranoj je to bez imalo dileme Irina Šajk.

“Najteži dio u modelingu mi je taj što zahtijeva puno odricanja, od same hrane pa do slobodnog vremena. Bilo je situacija kada sam zapostavila i svoje voljene zbog toga, ali od samog početka sam znala da će biti tako i sa tim sam se nekako pomirila. S druge strane, najljepši dio ovog posla mi je svakako taj što sam non stop ispred kamere, jer je obožavam”, kaže ona.

Radosno ističe još jednu lijepu stranu ovog posla – možda i najljepšu. Putovanja i fotografisanja u raznim državama Zorana prosto obožava. Kako i ne bi?! Ova mlada i uspješna djevojka ne polaže sve karte samo na svoju ljepotu. Odlučila je da se posveti još jednoj svojoj velikoj ljubavi – studira Кriminalistiku. Ali ni tu nije kraj. Zorana je nedavno počela da radi u jednoj sportskoj radnji. Ne želi ni od koga da zavisi, ulaže u sebe u svakom smislu.

“Završila sam kurs ruskog jezika. To mi je isto jaka ljubav, tolika da sam trebala ići studirati u Moskvu, ali zbog korone nisam mogla otići”, otkrila je ona za BL portal.

U svojoj dosadašnjoj modeling karijeri radila je dosta toga, a planovi za dalje takođe se “krčkaju”.

“Radila sam razne reklame, fotošutinge, nosila odjeću nekoliko butika u BiH, a uskoro ću se pojaviti i u spotu jednog vrhunskog izvođača. Samo ću otkriti da se radi o rep muzici. Takođe, imam još jedan važan događaj pred sobom, ali za sad ne bih da otkrivam. Želim da to bude iznenađenje”, ispričala je Zorana koja je za kraj našeg razgovora imala i jasnu poruku.

“Svim djevojkama koje se odluče baviti modelingom ili se već bave želim da poručim da budu svoje, da se vole i poštuju, te da vjeruju u sebe i svoje snove. Moraju znati da ih očekuje trnovit i težak, ali veoma lijep put. Put do uspjeha. Što se tiče hejtera, ako vas ogovaraju i pljuju, znači da nešto dobro radite”, ističe Zorana.

Ostavite komentar: