Stanivuković: Neće me zaustaviti krivične prijave i montirani procesi

Poslanik Partije demokratskog progresa (PDP) Draško Stanivuković izjavio je danas da nije iznenađen novom prijavom koju je protiv njega podnijela banjalučka policija, ističući da, što ga više krivično gone, on više radi.

– Njima ne odgovara kada ja radim. Ako policija i dalje nastavi s pritiskom, imam videosnimak i spreman sam ga objaviti. Ne mogu me zaustaviti. Dok god postojim, govoriću. Ne dotiču me krivične prijave i montirani procesi – izjavio je Stanivuković.

Protiv njega je, kaže, pokrenuto šest krivičnih prijava, a pita koliko je policija izvještaja podnijela protiv ubica Davida Dragičevića, Milana Vukelića, Nikole Đurovića, Jovana Arbutine i zbog drugih ubistava u RS.

– Koliko je krivičih prijava dostavljeno protiv kriminalaca, lopova, korumpiranih političara, koji hodaju RS? To je ono suštinsko pitanje, kao i šta je s policijskim inspektorom Milošem Bandićem, koji je prijetio, a krivično smo odgovorni mi koji smo se branili – kazao je on, prenosi Avaz.ba.

Kaže da inspektoru Bandiću nije ni smanjena plaća zbog izrečenih prijetnji Ivanu Begiću.

Banjalučka policija podnijela je danas Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka izvještaj protiv I. B. iz Prijedora i D. S., iz Banje Luke, zbog počinjena dva krivična djela, neovlašćeno prisluškivanje i tonsko snimanje.

Navedena krivična djela izvršena su 13. februara 2019. godine u Banjoj Luci, saopšteno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Nezvanično, izvještaj je podnesen protiv Ivana Begića i Draška Stanivukovića.

 

Ostavite komentar: