Spremite zalihe: Noćas potpuni prekid u vodosnabdijevanju za određena naselja

Komunalno preduzeće “Vodovod i kanalizacija” iz Istočnog Sarajeva najavilo je da će noćas doći do potpunog prekida u vodosnabdijevanju za određena naselja.

Obustava će trajati od 1 do 4 časa, a bez vode će ostati stanovnici naselja Dobrinja jedan, Donji Kotorac, Gornji Kotorac, Kula, Radulovac, Krupac i Vojkovići.

Zatim, dio ulice Vojvode Radomira Putnika od kružnog toka /kod nekadašnjeg restorana “Mlado jagnje”/ do Kule, Donje Mladice, kao i dio ulica Spasovdanska, Hilandarska i Dečanska koji se snabdijevaju sa gravitacionog sistema.

Iz preduzeća su naveli da se u jutarnjim časovima desio enorman pad pritiska na mreži što je uzrokovano kvarom koji nije detektovan.

“Kako bi ekipe locirale ‘nevidljivi’ kvar neophodno je izolovati zonu u kojoj je nastao, zbog čega će doći do potpunog prekida u vodosnabdijevanju”, dodaje se u saopštenju.

Zbog pada pritiska u mreži pumpna stanica Gornji Kotorac nije u radu, te se mole potrošači da racionalno troše vodu, dok se dotok vode na izvorištu Tilava ne stabilizuje.

Ostavite komentar: