Spremite kišobrane: Sutra u BiH svježije sa kišom i pljuskovima

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti svježije sa kišom i pljuskovima praćenim grmljavinom, a samo će na krajnjem jugu Hercegovine ostati suvo i sunčanije.

Ujutru će na sjeveru biti oblačno uz povremenu kišu, u ostalim predjelima suvo sa sunčanim periodima. Tokom dana povremena kiša i pljuskovi sa grmljavinom zahvatiće većinu predjela, samo će na krajnjem jugu Hercegovine ostati suvo i sunčanije, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura vazduha od 13 do 19, na jugu do 24 stepena Celzijusova, a dnevna od 22 do 30, na jugu do 34 stepena Celzijusova.

Duvaće slab do umjeren sjeveroistočni vjetar.

U BiH je prije podne danas bilo pretežno sunčano vrijeme, a u drugom dijelu dana registrovani pljuskovi sa grmljavinom, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica 18 stepeni, Sokolac 22, Višegrad, Mrakovica i Han Pijesak 24, Bileća, Kneževo, Čemerno i Bihać 25, Drinić 26, Srebrenica 27, Mrkonjić Grad i Novi Grad 28, Gacko i Ribnik 29, Rudo, Jajce, Livno i Sanski Most 30, Nevesinje, Prijedor, Šipovo, Bugojno i Tuzla 31, Banjaluka, Doboj, Zvornik, Srbac, Neum i Sarajevo 32, Bijeljina, Trebinje, Foča i Zenica 33, Široki Brijeg 35, Grude 36, a Mostar 38 stepeni Celzijusovih.

Ostavite komentar: