Sjajna vijest: Prikupljen novac za liječenje Anđele Tanacković – majka zahvalila svima

Prikupljen je novac za Anđelu Tanacković, šesnaestogodišnju djevojčicu iz Ugljevika kojoj je neophodno liječenje u Njemačkoj, objavila je njena majka Jelica Tanacković i zahvalila svima za dobročinstvo.
“Prikupljen je novac za liječenje naše ćerke Anđele. Sa vjerom u Vaskrslog Gospoda i dobročinstvom svih ljudi, želimo da se zahvalimo svima na svakom vidu pomoći i obavijestimo da zaustavljamo dalje prikupljanje novca za liječenje naše ćerke Anđele”, objavila je Tanackovićeva na Fejsbuku.
Povodom apela za pomoć, zajedno sa ljudima dobre volje, uključio se i Fond solidarnosti “Duša djece” i uplatio prvi predračun od 250.000 evra na račun bolnice u Flensburgu (Malteser Krankenhaus St. Franziskus-Hospital).
Anđelina majka je navela da su poslije humanitarnih bazara, koncerata, predstava, utakmica i mnogobrojnog sadržaja uvidjeli da nisu sami.

“Dugujemo veliku zahvalnost Fondu solidarnosti `Duša djece`, Eparhiji zvorničko-tuzlanskoj, sveštenstvu, monaštvu i svim parohijama naše svete Crkve, prijateljima, rodbini kao i svim privrednim subjektima i državnim institucijama, te ljudima dobre volje svih nacionalnosti koji su pokazali da granice nisu prepreka, a da je humanost na prvom mjestu”, navela je majka Tanackovićeva.
Anđela se trenutno nalazi u Flensburgu gdje je započeo nastavak liječenja.

Ostavite komentar: