Sedam mjeseci, a bori se sa smrtonosnom bolešću: Mali Đorđe treba našu pomoć VIDEO

Mali Đorđe Milošević iz Ugljevika ima samo sedam mjeseci i bori se sa smrtonosnom bolešću.

Tanja Milošević iz Ugljevika je majka sedmomjesečnog dječaka koji boluje od teške, ali izliječive bolesti. Spinalnu mišićnu atrofiju ljekari su otkrili kada je Đorđe imao tri mjeseca i od tada se bore za njegovo izliječenje za koje je potrebno mnogo novca.

“Neće moći da se kreće, da hoda niti da sjedi, nema svoju ravnotežu. Još uvijek ne može da sjedi, samo leži, ne može da se okreće, niti da vrti nogama, a ne može ni da drži glavu. Jedino malo mrda ruke, ali mnogo prste savija. Uz pomoć lijeka koji će dobiti on bi stao na noge, po riječima ljekara”, priča majka ovog dječaka.

Dodala je da bi mu pomogao lijek koji djeluje do druge godine.

Sama mora snositi troškove boravka u Hrvatskoj.

“Za sada imamo trideset bolničkih dana, podijeliće ih u više dijelova. Sada idemo duže, dvije sedmice gdje će dobiti dvije terapije, a poslije idemo još dva puta, gdje bi trebao primiti po još jednu dozu lijeka”, rekla je Tanja. Ova mlada majka plaši se za budućnost svog djeteta. Terapiju koja im je omogućena u Zagrebu, Đorđe će morati primati do kraja svog života. Prema Tanjinim saznanjima, od Fonda će dobijati sredstva za liječenje do osme godine života, a za trajno izliječenje koje bi mogli dobiti u Americi potrebno je 2,3 miliona dolara, piše BN.

“Bila bih svima zahvalna, svim dobrim ljudima koji mogu da pomognu na neki način. Nadamo se da ćemo uspjeti stići do cilja da se Đole izliječi i stane na svoje noge”, ističe majka sedmomjesečne bebe.

Ima samo jednu želju, a to je da Đorđe ozdravi i bude kao sva druga djeca. Da učini prve korake, progovori prve riječi i igra se sa svojim vršanjacima,a da teška bolest bude prošlost za njega i njegovu porodicu.

Pozivom na m:tel humanitarni broj 1416 donirajte iznos od 1KM

Pomoć za liječenje malog Đorđa uplatite na žiro račun Adiko banke : 5520001923745191

Devizni račun u Adiko banci u EUR / BIC: HAABBA2B Iban: BA395520371923739789

Broj telefona za pomoć +387-65/463-554

Ostavite komentar: