Ryanair objavio novu rasprodaju karata pod nazivom “Otkrijte Evropu”

Ryanair, evropski avioprevoznik broj jedan, je 18. januara objavio masivnu rasprodaju pod nazivom “Otkrijte Evropu”, sa hiljadama karata na rasprodaji, već od €9.99, za odabrane rute do/sa Aerodroma Banja Luka, koje obezbjeđuju još više uštede svojim korisnicima iz Bosne i Hercegovine.

Ove nevjerovatne cijene karata na rasprodaji važe za sve banjalučke rute u Belgiju i Njemačku /iz Belgije i Njemačke. Ryanair je takođe objavio i rasprodaju karata svih banjalučkih ruta u Švedsku/iz Švedske, po cijeni već od €12.99.

Ova fantastična rasprodaja karata vrijedi za letove u februaru i martu i može se naći samo na sajtu Ryanair.com, od ovog momenta do ponedeljka, 21-og januara, u ponoć.

Ivana Hanjs, Ryanair-ov izvršni direktor za prodaju i marketing za Evropu, je rekla:

“Proljeće nam stiže, i ne postoji bolji način da ga proslavimo, nego da Otkrijemo Evropu za vrijeme svog proljećnog odmora. Objavili smo masivnu rasprodaju karata pod nazivom “Otkrijte Evropu”, iz Banje Luke prema uzbudljivim destinacijama u Njemačkoj i Belgiji, po cijeni već od €9.99, za letove u februaru i martu.

Ova fantastična ponuda će biti završena u ponoć (24:00 sata), u ponedeljak, 21-og januara, tako da preporučujemo našim korisnicima da se što brže uloguju na naš sajt i da se već danas ugriju turom “Otkrijte Evropu”.”

 

(BL PORTAL)

 

Ostavite komentar: