Radaković prekinuo pres “Horeca”: Protesti su politizacija, koriste muke ugostitelja VIDEO

Predstavnici ugostitelja iz Udruženja “HoreCa” održali su danas pres konferenciju u Banjaluci, na kojoj su izrazili nezadovoljstvo novim mjerama Republičkog štaba za vanredne situacije Srpske.

Protest je najavio Miloš Stanišić, javnosti poznatiji kao predsjednik bijeljinskog DNS-a i prijatelj gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića.

Dok je trajala konferencija za novinare, sve vrijeme sa strane je stajao Ivan Begić, odbornik PDP-a u Skupštini grada Banjaluka, prenosi Srpskainfo.

Na samom kraju konferencije je reagovao Rajko Radaković, inače predsjednik Savjeta MZ Šargovac.

“Sve ovo je politizacija. Sve ovo rade oni koji ne žele dobro Gradu. Ljudi na muci ugostitelja prave politički udar, što je jako nekorektno. Oni koji su donijeli ovo smeće ovdje, ne vole Banjaluku, nikada je nisu ni voljeli. Ja sam najmlađi komandir čete i odlikovani borac Prvog krajiškog korpusa i ne mogu da prihvatim da neko radi ovo. Policija ne radi svoj posao, jer onaj ko je donio ovo smeće trebao je biti uhapšen, Čistoća ne radi svoj posao, jer je ovo smeće trebalo ukloniti. Banjaluka je prije samo godinu dana bila kandidat za prestonicu kulture, u ovom trenutku sve ovo što se radi, radi se protiv Banjaluke i građana. Na kraju krajeva, dok ste vi ovdje radili, supruga jednog člana sindikata se slikala sa Begićem, je li to nije politiziranje? Ima li neko ovdje ko može reći da to nije politiziranje? Ja mislim da jeste”, rekao je Radaković, koji je u jednom trenutku preuzeo govornicu koju su postavili ugostitelji.

Ostavite komentar: