Put kroz oblaka – od Beograda do Mostara: Na aerodrom sletio prvi avion

15.04.2024. | 17:04

Kompanija “Er Srbija” je danas uspostavila avio-liniju između Beograda i Mostara, koja će saobraćati tri puta sedmično, a let traje oko 50 minuta.

Zainteresovani putnici od Beograda do Mostara moći će da lete svakog ponedjeljka, petka i nedjelje, saopštila je “Er Srbija”.

“Danas uspostavljena avio-veza između Beograda i Mostara rezultat je odlične saradnje i snažne podrške koju nam je pružio Aerodrom Mostar. Verujemo da će direktna avio-linija doprineti snažnijem i efikasnijem umrežavanju zemalja u regionu, kao i većim mogućnostima za putovanja ka zapadnoj i severnoj Evropi”, poručili su iz “Er Srbije”.

U srpskoj avio-kompaniji očekuju veliko interesovanje putnika, naročito onih koji žele da putuju između Mostara i Evrope ili Sjeverne Amerike preko Beograda.

U “Er Srbiji” ističu da putnici iz Mostara preko Beograda njenim avionima sada mogu brzo i udobno da stignu do Pariza, Diseldorfa, Ciriha, Amsterdama, Osla, Barselone, Kopenhagena, Praga, Milana, Rima, Frankfurta, Istanbula i mnogih drugih gradova.

Uvođenjem Mostara u mrežu srpska nacionalna avio-kompanija je proširila broj regionalnih destinacija, pa će tokom ljetne sezone “Er Srbija” saobraćati između Beograda i 16 gradova bivše Jugoslavije, piše UNA.

Oznake: Avion, Beograd, Mostar, Oblaci, Put