Prijava protiv Draška Stanivukovića: Farbao, pa uništio šahovska polja

Perfomorans poslanika PDP-a Draška Stanivukovića sa fabranjem šahovskih polja u centru Banjaluke, koji je izveo u prošli petak, završio je fijaskom, nakon što su ofarbana polja, usljed obilnih padavina tokom vikenda, jutros osvanula razmrljana i gotovo neupotrebljiva za igranje šaha, što je izazvala vidno nezadovoljstvo penzionera, koji svakodnevno koriste ovaj poligon.

Penzioneri, koji su jutros došli da igraju šah na platou ispred Muzeja savremene umjetnosti, ostali su zatečeni kad su vidjeli razmrljana polja, kao ostatak neuspješne “akcije” Stanivukovića, kojom je, kako je predstavio na svom YouTube kanalu, “želio popraviti ono što gradske službe nisu uradile”.

– Kad smo došli jutros da odigramo koju partiju šaha, imali smo šta i da vidimo – razmarljana i gotovo neupotrebljiva polja jer je ovaj mali Stanivuković, sa nekom djecom, uzeo neki kineski sprej i ispraskao polja, pa je sada stanje gore nego ranije. Očigledno je da je mali Stanivuković pokušao da na nama zaradi koji politički poen, a zapravo je uspio samo da nam uništio poligon. Stanovukovića smo prijavili Gradskoj upravi, koja treba da vodi brigu o ovom poligonu, a očekujemo da nadležne službe što prije saniraju ova oštećenja – rekao nam je jedan od penzionera, prenosi RTRS.

U međuvremenu, u Komunalnoj policiji su samo kratko istakli da su već upoznati sa oštećenjem gradske imovine na ovom poligonu i najavili da će počinioci biti sankcionisani. 

Ostavite komentar: