Preliminarna rang-lista studenata II i III ciklusa studija za 2018/2019. akademsku godinu – maj

Na konkurs Ministarstva za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske, Fonda „Dr Milan Jelić“ za dodjelu stipendija redovnim studentima drugog i trećeg ciklusa studija na univerzitetima u Republici Srpskoj, Bosni i Hercegovini i visokoškolskim ustanovama u inostranstvu za akademsku 2018/2019. godinu pristiglo je ukupno 31 prijava za oba ciklusa studija od čega je 29 prijava zadovoljilo uslove propisane Konkursom.

Studentima drugog ciklusa studija na domaćim i inostranim univerzitetima, od ukupno 10 primljene prijave, biće dodijeljeno 10 godišnjih stipendija u iznosu od po 5.000,00KM, dok će studentima trećeg ciklusa studija biti dodijeljeno 6 godišnjih stipendija, od ukupno 21 primljenih prijava studenata trećeg ciklusa studija, u iznosu od po 10.000,00 KM za tekuću akademsku godinu.

Preliminarnu rang-listu studenata drugog i trećeg ciklusa studija možete preuzeti u ovdje.

Svi studenti koji su konkurisali za dodjelu stipendije imaju pravo prigovora Komisiji na preliminarnu rang-listu do 30. jula 2019. godine. Prigovori se mogu podnijeti putem email adrese Fonda: fondmilanjelic@mnrvoid.vladars.net ili putem pošte na adresu: Trg Republike Srpske br. 1, 78 000 Banja Luka. Detaljniji informacije možete dobiti putem navedene email adrese, kao i na kontakt telefon: 051/338-915.

Pregled bodovanih rezultata studenata drugog ciklusa studija u nauci, umjetnosti i inovatorstvu možete vidjeti ovdje

Pregled bodovanih rezultata studenata trećeg ciklusa studija u nauci, umjetnosti i inovatorstvu možete vidjeti ovdje

Ostavite komentar: