“Porodično sportsko druženje” 25. maja na Banj brdu

BANJALUKA – Škola sporta „Casper“ iz Banjaluke organizuje „Porodično sportsko druženje“ u subotu, 25. maja 2019. godine, na Banj brdu.

Događaj je namijenjen roditeljima i djeci predškolskog i ranog školskog uzrasta.

Svi zainteresovani mogu učestvovati u takmičenju. Učesnici će se takmičiti u parovima, pri čemu svaki takmičarski par čine roditelj i dijete.

“Ovim događajem želimo pokazati važnost kvalitetno provedenog vremena sa porodicom, kao i važnosti bavljenja sportom kod djece predškolskog i ranog školskog uzrasta, jer sport im omogućava pravilan razvoj motoričkih, emocionalnih, psiholoških i socijalnih potencijala” izjavili su za BL PORTAL iz Škole sporta “Casper”.

Okupljanje je kod rampe u 17.00 časova, nakon čega slijedi uspon do restorana „Novak“ gdje su i prvi sportski poligoni, koji nisu svakodnevno dostupni građanima.

Nakon toga, učesnici nastavljaju takmičenje dolaskom do spomenika, gdje se nalazi druga stanica sa poligonima. Nakon savladanih poligona na svakoj stanici učesnici dobijaju medaljicu.

Na kraju takmičenja, učesnici dobijaju priznanja sa skupljenim medaljicama i nagradice, a najspretniji osvajaju glavne nagrade koje su obezbijeđene od sponzora.

 

(BL PORTAL)

 

Ostavite komentar: