Pohvalan potez Prnjavora: Novac od novogodišnjeg dočeka preusmjeren za jednokratne pomoći

Novac planiran za tradicionalnu proslavu Nove godine na otvorenom biće preusmjeren na budžetsku stavku jednokratnih pomoći, čime će sredstva za ove namjene biti uvećana i odobren veći broj zahtjeva nego inače, izjavio je načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš.

“Oko 10.000 KM biće preusmjereno na jednokratne pomoći koje dodjeljujemo našim sugrađanima kojima je ovaj vid podrške najpotrebniji”, rekao je Tomaš novinarima.

Povodom novogodišnjih praznika donesen je zaključak da je 1. januar neradni dan, a u subotu, 2. januara mogu raditi trgovinske i zanatsko-uslužne radnje u okviru radnog vremena određenog naredbom o regulisanju rada trgovinskih, ugostiteljskih i drugih objekata i službi na području opštine.

Tomaš i predsjednik Skupštine opštine Prnjavor Željko Simić poželjeli su sugrađanima dobro zdravlje, uspjeh na privatnom i poslovnom planu uz želju da naredna godina bude bolja od prethodne.

“Iza nas je godina puna neizvjesnosti, godina koja nam je promijenila životne navike i događaje. Prilagodili smo se novim okolnostima, izvukli pouke, postavili drugačije prioritete, naučili da budemo disciplinovani i odgovorni. Uvjereni smo da ćemo u 2021. godini stvarati bolji ambijent za život. Pred nama su novi projekti, ciljevi i izazovi”, poručili su iz opštinskog rukovodstva u novogodišnjoj čestitki.

Ostavite komentar: