Plemenitost još živi! Pronašao torbicu sa novcem i dokumentima pa vratio vlasniku

Da nije tačna tvrdnja kako danas nema dobrih ljudi govorio i događaj od proteklog vikenda iz Trebinja.

Naime, pronašavši novčanik sa značajnim iznosom novca i dokumentima, Trebinjac Zdravko Anđelić – Šurda kontaktirao je vlasnika i vratio mu izgubljene stvari.

Kako je navedeno, prilikom posjete najjužnijem gradu Srpske, Sarajlija Dragiša Furtula fotografisao je panoramski prikaz grada i sticajem okolnosti ostao bez novčanika.

Prilikom slikanja panorame Trebinja zaboravim na krovu automobila torbicu sa rezervnim telefonom, dokumentima, određenom…

Gepostet von Dragiša Furgo Furtula am Sonntag, 6. September 2020

Kada je sve izgledalo beznadežno, zahvaljujući plemenitosti ovog Trebinjca, neprilikama je došao kraj. Furtula je ovaj događaj opisao na svom Fejsbuk profilu.

“Prilikom slikanja panorame Trebinja zaboravim na krovu automobila torbicu sa rezervnim telefonom, dokumentima, određenom sumom novca, koja je pala na prvoj krivini u drugu kolovoznu traku, ja to naravno nisam primjetio, poslije nekoliko kilometara pri izlasku na ručak u restoran primijetim da nema torbice, brzo se vratim na mjesto slikanja, ali od torbice ni traga, vidno razočaran razmišljam od kojeg dokumenta krenuti u novo vađenje, ali onda nevjerovatnim spletom okolnosti koji ni najbolji režiseri ne mogu izrežirati preko Neuma, I Sarajeva pa povratna do okoline Trebinja dolazim do velikog čovjeka i poštenjačine Zdravko-Shurda Andjelic i svega što sam izgubio!!!”, napisao je Furtula.

On je svoj status zaključio riječima: “Živjeće ovaj narod dok postoje ovakvi ljudi”, prenose Nezavisne.

Ostavite komentar: