Održan humanitarni koncert za pomoć u liječenju Milene Božić

U Bijeljini je večeras održan humanitarni koncert za liječenje Milene Božić kojoj je nakon stravične nesreće na poljoprivrednom imanju potrebno 100.000 evra za rekonstruktivne operacije lica i glave.

Na koncertu, održanom u organizaciji Dobrotvorne organizacije Eparhije zvorničko-tuzlanske “Trojeručica”, sa blagoslovom NJegovog preosveštenstva episkopa Fotija, učestvovali su “Pojci Petropavlovskog hrama” iz Bijeljine, Crkveni hor “Sveti kralj Vladislav” iz Dvorova, Crkveni pojci “Teodul” iz Zabrđa i Srpsko kulturno umjetničko društvo “Lazarica” iz Batkovića.

Predsjednik Dobrotvorne organizacije “Trojeručica” Velislav Mišura podsjetio je da je Božićeva prije godinu dana imala tešku nesreću u kojoj joj je dio poljoprivredne mašine, dok je pomagala roditeljima, iščupao skalp glave sa mišićima i tkivom tako da potrebno još niz operacija i liječenja da bi se ona vratila normalnom životu.

“Prije mjesec dana pokrenut je niz humanitarnih akcija za prikupljanje sredstava jer joj je potrebno 100.000 evra za dalja liječenja, te i naša organizacija, kao i u svim humanitarnim, tako i u ovoj akciji, učestvuje kocertom, a sva sredstva koja se sakupe večeras od ulaznica i dobrovoljnog priloga idu za liječenje naše sugrađanke”, rekao je Mišura.

On je najavio da ova dobrotvorna organizacija priprema, u iste svrhe i sa istim ciljem, humanitarnu izložbu grafika Zorana Milenkovića, koja će uskoro biti održana.

“Sve akcije koje sada radimo, radimo s ciljem prikupljanja sredstava za Milenino liječenje, pokrenuli smo i humanitarni broj 1403, a građani, pozivajući ga, doniraju jednu KM”, rekao je Mišura.

 

 

Ostavite komentar: