Od 11.00 do 16.00 časova obustava saobraćaja Crna Rijeka – Bjelajce

Na regionalnom putu Crna Rijeka-Bjelajce danas će biti obustavljen saobraćaj od 11.00 do 16.00 časova, a vozila preusmjerena na putne pravce Kola-Stričići-Čađavica-Mrkonjić Grad i Crna Rijeka-Јajce-Mrkonjić Grad.

Većina putnih pravaca ovoga jutra je prohodna, zbog niskih jutranjih temparatura upozoravamo na poledicu posebno na dionicama u višim predjelima, kao i na prilazu mostovima i tunelima. U koltlinama i uz riječne tokove smanjena je vidljivost zbog magle, a skreće se pažnja i na učestale odrone i zemlje na kolovoz, na dionicma u usjecima i pored kamenih kosina. Na putevima na kojima se izvode sanacioni radovi, privremena signalizacija reguliše saobraćaj, čije je poštovanje obavezno. Vozačima se savjetuje oprezna vožnja, prilagodjena stanju i uslovima na putu, uz obavezno posjedovanje zimske opreme, saopšteno je iz AMS RS.

Na regionalnom putu R-412 Crna Rijeka-Bjelajce, danas će biti obustavljen saobraćaj u vremenskom periodu od 11:00 do 16:00 časova, a vozila će se preusmjeravati na putne pravce Kola-Stričići-Čađavica-Mrkonjić Grad i Crna Rijeka-Jajce-Mrkonjić Grad.

FEDERACIJA BiH

Pojačan oprez ovoga jutra savjetujemo vozačima na dionicama u kotlinama i uz riječne tokove, zbog magle koja smanjuje vidljivost i u FBiH.

Niske temperature doprinose formiranju poledice, posebno u višim predjelima, kao i na mostovima i prilazima tunelima.

Zbog izvođenja radova na prevoju Lanište na putnom pravcu Ključ-Bosanski Petrovac, danas od 09 do 16 časova dolaziće do povremenih obustava saobraćaja.

Polučasovne obustave saobraćaja uz 15 minutno propuštanje vozila, aktuelne su u vremenu od 07 do 16 časova, na magistralnom putu Jajce-Crna Rijeka, gdje se izvode sanacioni radovi. Poslije 16 časova na ovoj lokaciji saobraćaj se odvija jednom trakom, naizmjenično.

Na GP u BiH jutros nema dužih čekanja na prelazak granice.

 Ostavite komentar: