Novi četvorogodišnji mandat: Miladin Radović reizabran za direktora “Pošta Srpske”

Nadzorni odbor “Pošta Srpske” povjerio je novi četvorogodišnji mandat dosadašnjem direktoru ovog preduzeća Miladinu Radoviću.

Radović je prilikom imenovanja zahvalio članovima Uprave za dosadašnju uspješnu i korektnu saradnju, kao i svim saradnicima i radnicima “Pošta Srpske”, napominjući da je uspješno poslovanje preduzeća rezultat dobrih odluka koje su dovele do prilagođavanja tržištu u izazovnom periodu, uz doprinos svih zaposlenih, saopšteno je iz “Pošta Srpske”.

“Uzimajući u obzir dobar poslovni rezultat ostvaren uprkos brojnim izazovima i poteškoćama sa kojima smo se suočavali kroz prethodne četiri godine, plate zaposlenima su povećavane nekoliko puta, na šta smo svi iz Uprave Preduzeća posebno ponosni”, istakao je Radović.

On je podsjetio i da su izvršene rekonstrukcije većeg broja objekata i redovno obnavljan vozni park preduzeća.

“Slijedeći dosadašnju dobru praksu saradnje, bez sumnje izražavam očekivanje da će `Pošte Srpske` i u narednom periodu bilježiti dobre rezultate”, rekao je Radović.

On je podsjetio da se kolektiv “Pošta Srpske” uvijek rado odaziva humanitarnim aktivnostima, odgovarajući na mnogobrojne molbe i apele, čime pokazuje društvenu odgovornost.

Preduzeće je u prošloj godini ostvarilo dobit od 2.265.941 KM, gdje su ukupni prihodi iznosili 77.811.801 KM, a rashodi 76.084.428 KM.

Polugodišnji izvještaj tekuće godine pokazao je još jedan respektabilan rezultat u visini dobiti od 2.472.351 KM, što predstavlja dobar pokazatelj rada Uprave preduzeća “Pošte Srpske”, na čelu sa direktorom Radovićem.

Prihod “Pošta Srpske” je 2019. godine iznosio 66.788.281 KM, od kada je u stalnom porastu pa za period od 2019. do 2023. godine preduzeće bilježi 17 odsto povećanja, navodi se u saopštenju.

Ostavite komentar: