Nova pomoć iz Srpske za Kosmet: Grad Gradiška donirao tri hiljade maraka

Grad Gradiška donirao je 3.000 KM za opremanje Dnevnog centra “Podrži me – 9. januar” u Kosovskoj Mitrovici, izjavio je Srni izjavio predsjednik Odbora za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji Milorad Arlov.

Arlov je naveo da je ovo četvrta donacija Gradiške u istom iznosu od početka gradnje Centra, napominjući da je ovaj grad najviše donirao od svih 35 lokalnih zajednica Republike Srpske koje su pomogle u gradnji ovog posebnog projekta, koji će koristiti djeca i mladi sa poteškoćama u razvoju iz Udruženja roditelja “Podrži me” Kosovska Mitrovica.

On je podsjetio da je izgradnja Dnevnog centra počela prije nepune tri godine, izgrađen je od humanosti Republike Srpske sa više od 310.000 evra, a sada je u toku opremanje – potrebna je ugradnja lifta i potpuno opremanje 714 metara kvadratnih korisne površine.

Arlov je rekao da od septembra u Odboru pripremaju nove humanitarne akcije, te izrazio nadu da će odziv biti veliki kako bi Dnevni centar bio priveden namjeni.

“Vjerujemo u humanost Republike Srpske u ovo posebno teško vrijeme za srpski narod na Kosovu i Metohiji. Broj žiro računa Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji je 5551000034196445”, rekao je Arlov.

Ostavite komentar: