Najpopularniji trening na otvorenom: “Izađi i treniraj”, četvrtu sezonu otvara u Banjaluci

Da li ste spremni za novu sezonu najbolje sportske žurke u BiH? Nadamo se da jeste, jer je i ove godine u ponudi najbolja sportska zabava.

Banjaluka je odavno poznata kao grad sporta, a i ove godine našla se na mapi nadaleko poznatih javnih treninga”Izađi i treniraj” koji četvrtu sezonu upravo i započinju u najvećem gradu Republike Srpske.

Izađi i treniraj” – javni trening koga su odradile hiljade sportista i rekreativaca širom BiH, četvrtu sezonu počinje u Banjaluci. 4.maja u 17. 30h u parku Mladen Stojanović okupiće vrhunske sportiste i brojne vježbače. Saša Kecman, Aleksandra Aničić, Simona Janković i specijalna gošća Ana Bavrka pokazaće zašto sport i vježbanje treba da budu vaš iz bor.

I ove godine druženje je omogućio Sport Vision sa brendom Nike koji i u novoj sezoni svim vježbačima poklanja majice i vodu za vježbanje, a na kraju treninga najsrećnijem i poklon patike. Spremite se za dobro vježbanje, ali i sjajanu zabavu uz DJ-a , cool frizure. Šta vas očekuje u parku 4.maja imaćete priliku da saznate i kroz naš plesno-sportski karavan koji će dan ranije ulicama Banjaluke prezentovati nešto od onoga šta vas očekuje na glavnom treningu. Ne propustite najbolji trening do sada- izađite i trenirajte.

Prijave putem Facebook stranice Izađi i treniraj ili broja telefona Viber ili SMS na broj 065/293-879.

 

(BL PORTAL)

 

Ostavite komentar: